Asiakkaitamme

Tässä esittelyssä joitain asiakkaitamme:

Puoliveriruuna Tokaj, on ollut asiakkaanamme jo useita vuosia. Ensin Viivun hevosena ja ratsuna ja nyt myöhemmin Sannin sekä sisarensa Elsan ratsuna. Milja itse on kilpaillut ruunan kanssa aina VaA-tasolla asti ja tätä nykyä vanha herra taitaa jopa jo ison nipun gp-asioita. Tämä hevonen on ollut mieletön opetusmestari meille kaikille!

Welsh cob-sisarukset S.W. Dreams Come True eli “Cami” ja S.W. Flying Jack eli “Jake” ovat olleet Miljan vakioasiakkaita jo vuosia. Kumpikin poneista on esiintynyt Miljan kanssa sekä Laatuponikilpailussa että 2-tason kouluratsastuskilpailuissa. Cami on myös esitetty MR Dressagen toimesta Hippoksen jalostusarvostelussa saavuttaen II-palkinnon. Cami on tätä nykyä harrastekäytössä Joensuussa ja Jake taas muutti Vantaalle Viivun ystäväksi Viivun myytyä Tokajin Sannille.


Welsh part bred-tamma Pin Rock’s Esmeralda on Miljan ensimmäisiä asiakkaita jo edellisen omistajansa ajoilta. Nyt yhteistyö omistajansa Maaritin kanssa jatkuu. Milja on kilpaillut Esmeraldan kanssa aina 3-tason VaB-luokissa asti. Maarit on jo itse kilpaillut Esmerladan kanssa HeA-luokissa. Maaritin tyttären Sofian estehevoset ovat myös Miljan asiakkaita. Sofia ja Limited Edition IR ovat junioreiden suomenmestareita esteratsustuksessa vuonna 2020.

Suomenhevosruunat Loituma, Kelokosken Koitto ja jo edesmennyt Jopetti omistajansa Ninan kanssa ovat olleet myös Miljan asiakkaita jo pidemmän aikaa. Loituma rakennettiin yhdessä ihan alusta aina HeA-tasolle asti ja kauden 2017 huipensi osallistuminen suomenhevosten Kasvattajakilpailuun. Nina ja Jopetti saatiin tykästymään kouluratsastuksen maailmaan ja hekin ylsivät aina kansalliselle HeA-tasolle asti. Kelokosken Koitto on Ninan tulevaisuuden lupaus, jota rakennetaan huolella kohti tulevaisuuden koitoksia.

Russponitamma Ai.Ka. Edenellan kanssa työskentely aloitettiin omistajan toiveesta, että olisi kiva jos se osaisi nostaa laukan ratsastajan pyynnöstä. Nälkä kasvoi syödessä ja niinpä poni esitettiin myös Laatuponikilpailussa 2015 sekä Hippoksen jalostusarvostelussa 2017. Jalostusarvostelussa “Nella” palkittiin ykköspalkinnolla ja laatuponikilpailussakin Nella sai todella positiiviset arviot tuomaristolta.

Welsh cob-ruuna S.W. Summer’s Dream Prince on varmasti monille tuttuakin tutumpi. Tämän ponin kanssa aloitettiin hommat sen ollessa 4-vuotias. 5-vuotiskaudella kilpailtiin kansallisissa nuorten hevosten luokissa ja voitettiin Laatuponikilpailussa Askellajichampion-titteli. 6-vuotiskaudella kvaalattiin 6-vuotiaiden Supreme Horse Care Champion-finaaliin, mutta se jäi valitettavasti loukkaantumisen takia välistä. Poni on koulutettu VaB-tasolle kouluratsastuksessa ja valjakkoajossa se on saavuttanut kuskinsa Leena Vähä-Erkkilän kanssa useita henkilökohtaisia PM-mitaleita sekä osallistunut kolmesti MM-kilpailuun siellä jopa sijoittuen kouluosakokeessa. Yhdessä on esiinnytty myös Helsinki Horse Fair-messuilla ja 4YourHorse-tapahtumassa Jäähallissa.

Suomenhevostamma Hessin Näyttelijä kuuluu myös asiakaskuntamme vakiokalustoon. “Vilppu” valmisteltiin 4- ja 5-vuotiaana suomenhevosten laatuarvosteluun ja 6-vuotiaana se osallistui Kasvattajakilpailuun. Suureksi suruksemme on Vilppu jo poistunut keskuudestamme, mutta meitä ilahduttaa hänen jälkikasvunsa Vilho Velikulta, jonka koitoksia ratsumaailmassa odotamme innolla näkevämme.

Suomenpienhevostamma Suvihurma on käynyt meillä lähijaksoilla työskentelemässä ja lisäksi Milja on käynyt kotona ajoittain ratsastamassa tammaa. Sen lisäksi Milja on valmentanut Suvihurmaa ja sen tallitovereita ratsastajiensa kanssa.

Suomenpienhevostamma Ruusumuisto kilpaili Miljan kanssa ahkerasti kaudella 2016. Pienhevoscupin finaalista tuli 3. sija ja suomenpienhevosten koulumestaruuksiinkin päästiin osallistumaan.

Saana Hannula ja Dacapo De l’Aube ovat olleet asiakkaitamme pidemmän aikaa. Milja on lähinnä ratsuttanut “Kaapoa”, mutta ajoittain myös valmentanut Saanaa. Ratsukko on osallistunut arvokilpailuihin jo useamman kerran varsin hyvällä menestykselläkin.