Asiakkaitamme

Tässä esittelyssä joitain asiakkaitamme:

Viivu ja pv-ruuna Tokaj ovat työskennelleet Miljan kanssa jo kuuden vuoden ajan. Tokajin kanssa Milja on aloittanut kilpailemisen VaB-tasolla ja tähtäimessä on myös startata VaA-tasolla tulevaisuudessa. Viivun ja Tokajin tavoitteet ovat HeA-radoilla kunhan ratsastajan työkiireet helpottavat. Sillä välin Tokajin on tarkoitus toimia Viivun personal trainerina sekä hyvän mielen ratsuna!

Viivun loukkaannuttua, on Tokaj siirtynyt käyttöön toiselle asiakkaallemme Sanni Torniaiselle ja odotammekin innolla näkevämme ratsukon tositoimissa kilpa-areenoilla.

Hannan welsh cob-sisarukset S.W. Dreams Come True eli “Cami” ja S.W. Flying Jack eli “Jake” ovat Miljan vakioasiakkaita aina kesäisin. Kumpikin poneista on esiintynyt Miljan kanssa sekä Laatuponikilpailussa että 2-tason kouluratsastuskilpailuissa. Cami on myös esitetty MR Dressagen toimesta Hippoksen jalostusarvostelussa saavuttaen II-palkinnon.

Welsh part bred-tamma Pin Rock’s Esmeralda on Miljan ensimmäisiä asiakkaita jo edellisen omistajansa ajoilta. Nyt yhteistyö omistajansa Maaritin kanssa jatkuu. Milja on kilpaillut Esmeraldan kanssa aina 3-tason VaB-luokissa asti. Maarit on aloitellut itse kilpailemista HeA-luokissa kausilla 2016 ja 2017 ja napannut jo sijoituksiakin. Perheen esteponit ovat myös Miljan asiakkaita yhdessä Maaritin tyttären Sofian kanssa. 

Suomenhevosruunat Loituma ja Jopetti omistajansa Ninan kanssa ovat olleet myös Miljan asiakkaita jo neljän vuoden ajan. Tässä ajassa Loituma on rakennettu ihan alusta aina HeA-tasolle asti ja kauden 2017 huipensi osallistuminen suomenhevosten Kasvattajakilpailuun. Nina ja Jopetti on sen sijaan saatu tykästymään kouluratsastuksen maailmaan ja heillekin kertyi mukava määrä startteja HeA-tasolla kaudella 2017.

Russponitamma Ai.Ka. Edenellan kanssa työskentely aloitettiin omistajan toiveesta, että olisi kiva jos se osaisi nostaa laukan ratsastajan pyynnöstä. Nälkä kasvoi syödessä ja niinpä poni esitettiin myös Laatuponikilpailussa 2015 sekä Hippoksen jalostusarvostelussa 2017. Jalostusarvostelussa “Nella” palkittiin ykköspalkinnolla ja laatuponikilpailussakin Nella sai todella positiiviset arviot tuomaristolta.

Welsh cob-ruuna S.W. Summer’s Dream Prince on varmasti monille tuttuakin tutumpi. Tämän ponin kanssa aloitettiin hommat sen ollessa 4-vuotias. 5-vuotiskaudella kilpailtiin kansallisissa nuorten hevosten luokissa ja voitettiin Laatuponikilpailussa Askellajichampion-titteli. 6-vuotiskaudella kvaalattiin 6-vuotiaiden Supreme Horse Care Champion-finaaliin, mutta se jäi valitettavasti loukkaantumisen takia välistä. Poni on koulutettu VaB-tasolle kouluratsastuksesa ja valjakkoajossa se on saavuttanut kuskinsa Leena Vähä-Erkkilän kanssa henkilökohtaista PM-hopeaa sekä osallistunut kahdesti MM-kilpailuun sijoittuen kummallakin kerralla kouluosakokeessa. Yhdessä on esiinnytty myös Helsinki Horse Fair-messuilla ja 4YourHorse-tapahtumassa Jäähallissa.

Suomenhevostamma Hessin Näyttelijä kuuluu myös asiakaskuntamme vakiokalustoon. “Vilppu” valmisteltiin 4- ja 5-vuotiaana suomenhevosten laatuarvosteluun ja 6-vuotiaana se osallistui Kasvattajakilpailuun.

Suomenpienhevostamma Suvihurma on käynyt meillä lähijaksoilla työskentelemässä ja lisäksi Milja on käynyt kotona ajoittain ratsastamassa tammaa. Sen lisäksi Milja on valmentanut Suvihurmaa ja sen tallitovereita ratsastajiensa kanssa.

Suomenpienhevostamma Ruusumuisto kilpaili Miljan kanssa ahkerasti kaudella 2016. Pienhevoscupin finaalista tuli 3. sija ja suomenpienhevosten koulumestaruuksiinkin päästiin osallistumaan.

Saana Hannula ja Dacapo De l’Aube ovat olleet asiakkaitamme jo reilun kahden vuoden ajan. Milja on lähinnä ratsuttanut “Kaapoa”, mutta ajoittain myös valmentanut Saanaa. Ratsukon tavoitteena on osallistua SM-kilpailuun jo kaudella 2018.