Milja

on sipoolainen hevosalan yrittäjä, kilparatsastaja ja valmentaja. Miljan erikoisosaamisalue on ponien kouluttaminen ja kilpailuttaminen, mutta asiakaskuntaan kuuluu yhtälailla puoliveriset ja suomenhevosetkin.

Milja pyrkii valmentautumaan mahdollisimman paljon sekä omien että asiakkaiden hevosten kanssa sekä kehittyäkseen jatkuvasti paremmaksi ratsastajaksi että toki myös kartuttaakseen työkalupakkiaan opettamista ajatellen. Suurimmat vaikuttajat Miljan tähän astisella uralla ovat olleet Nipsu Porthan-Broddell, William Matthew, Andreas Hesse sekä Rodrigo da Costa Matos.

Milja on kouluttanut useita hevosia aina Va A-tasolle asti. Parhaimpiin saavutuksiin kuuluu Laatuponikilpailun Askellajichampion-titteli kera S.W. Summer’s Dream Princen sekä kvaalautuminen kansallisen 6-vuotiscupin finaaliin S.W. Summer’s Dream Princen kanssa.

Talven 2016-2017 aikana Milja on kouluttautunut I-tason valmentajaksi ja jatkoi opintojaan II-tason valmentajaksi syksyn 2017. Keväästä 2018 alkaen Milja on siis myös kouluratsastuksen lajivalmentaja.

Miljalla on myös käytynä EAI- ja EAII-kurssit.